Snart nyår!

Hej!

Har ni några planer inför nyår? ;)

Jag har iallfall något att göra. Jag ska nämligen på nyårs fest. Så nu är det en massa förberedelser inför festen. Idag ska jag träffa Cecilia,Sussane och Nicole. Ska bleka mitt hår idag och sola i solarium. Just nu är jag hemma och latar mig haha. Men ska snart fixa mig. I söndags så hade NNC en liten egen julafton. Det kom också några andra på besök. Vi hade det kul iallafall vi spelade wii och åt en massa godsaker! Sedan har jag bara varit och chillat hos Cicci och letat efter en nyårs klänning :3. Som tur så har jag hittat en klänning, det enda som behövs nu är ett par fina klackskor TT^TT.


Många har undrat hur jag har också fått mitt hår så blont.
Det blonda som jag har nu har jag gjort hos frisören. Kitasgymnasium frisörer. De gjorde inte en vanlig blekning utan de gjorde en bleknings dusch tror jag att det hette. Kan säga en sak att det gjorde SKIT ont... Men vissa har tur att inte få ont. Tänk på när ni bleker ha inte sår i huvudet. För jag hade det och det fräte mitt hårbotten och så kom det en massa vätska ifrån mitt huvud :(. Men som tur att det gick över efter ca 5 dagar. För er som har väldigt mörkt hår som ska färga själva. Om ni inte har färgat håret innan eller har färgat ofta kan det bli missfärgat ganska lätt. Men man får ju vara ful i några dagar sedan blir det bättre och bättre i promise ;).



Men men hoppas att det hjälper! förrlåt att jag inte hade en så bra förklaring.. men fråga på bara så kan jag svara på frågan :).


Puss o kram skummbanan!

Ni som inte har någon nude lipstick, kan ju använda foundation ;)

Shoohej!


Tips! om ni inte har någon nude lipstick hemma, alltså hudfärgad läppstift så kan man använda foundation. Men inte bara foundation utan blanda det med vaselin eller bivax. Man kan ju använda bara foundation men det blir torrt och inte återfuktande. Jag får lätt torra läppar så vaselin eller bivax är bra!
annars finns det en massa olika nude lipstick. Jag har själv en nude lipstick det är från MAC.


Lady Gaga har just nu en kampanj med MAC Cosmetics som ska göra folk mer medvetna om Hiv och Aids. Tillsammans har de tagit fram ett nudefärgat läppstift som jag har hört ska vara riktigt bra och det bästa av allt är att all vinst kommer att gå till välgörenhet för att hjälpa de som drabbats av sjukdomen.


OBS! Det var en limited edition.


Funkar inte läppsyl? eller någon annan lipbalm på er?

Jag har rätt så känslig hy och min hy vägrar att bestämma vilken produkt som funkar eller ska funka på min hud eller läppar. Men just nu använder jag repair som man kan köpa i apoteket. Det är en kräm för hela kroppen som återfuktar om man har en torr hy.

Hoppas detta hjälper!


poss! <3


Godjul allihopa!

Hej hej!

Jag hoppas att ni har haft en härlig julafton och fina presenter. Lite synd att det inte snöa idag men det kanske kommer senare. Just nu sitter jag hos mormor med familjen och kollar på Talang. Men efter Talang ska jag och mamma promenera ute i mörkret och sedan dansa Zumba. Orkar egentiligen inte träna just nu men mamma tvingar mig *suck* varför på julafton haha. Imorgon vet jag inte vad som händer kanske kommer NNC fira sin jul eller något annat.


Puss Puss :D

Jul imorgon!

Shoohej!

Idag har jag varit i stan med Belen och Cicci. Har gått så mycket i mina klackskor så att jag typ dööör haha. Vi har gått runt i flera timmar och försökt att hitta presenter. I alla dessa timmar hann jag bara köpa en enda present och det var till min mormor. Presenten kostade 300 kr *höll på att dö* men,men hon är värd det. Egentiligen är hon värd mer men har inte råd haha.



Så vad har ni köpt för julklappar? :)

Och är det några önskemål om vad jag ska göra för tutorials? ska försöka iallafall haha!





Puss puss

Godmorgon,Godeftermiddag,Godkväll?

Hej hej!

Idag har jag inte gjort verkligen inte gjort mycket. Jag gick och la mig kl: 05.00 typ. Så nu vaknade jag 16.00. *suck* att man slösar en sådan tid. Men men inte mycket att göra åt, man kan ju inte direkt spola tillbaka tiden. Men jag känner mig riktigt rastlös. Just nu sitter jag här och bloggar medans jag äter piroger och dricker silver te. Jag funderar på att lägga ut videos osv. Typ hår tutorials och smink tutorials. Men jag måste hitta min kamera laddare först. Eftersom att jag har inga batterier. Jag kan ju använda min cam men den typ hackar en massa och är så himla seg. Så jag pallar inte att göra någon video om den ska hacka en massa. Men folket! ni får ha det så bra. Det är ju bara två dagar kvar tills julafton.



Puss och kram skummbanan!

Få en spetsigare, högre och lite mindre näsa utan att operera den!

Hello my friends!

Det är så att jag kanske inte är proffs på smink eller något annat men jag skriver det jag brukar göra själv och som funkar rätt så bra. Ibland när jag brukar ha linser och lösfransar så får jag väldigt stora ögon. Men ibland brukar jag tycka att min näsa passar inte in just till den makeupen och tycker att jag ser bredare och rundare ut. Jag gillar smala och avlånga ansikten mest, det är vad min åsikt är. Men alla gillar olika!


Dåså för att få en mindre, högre och en spetsigare näsa kan man andvända ögonskugga och en makeup borste. Som man kan sudda ut med och inte för stor borste. Andvänd gärna de bruna naturliga nyanserna som är lite mörkare än din egna hudfärg. Placera eller vad man nu säger det bruna färgen på kanterna av din näsa och sedan tar du en ljus färg som t.ex pärl vit. och placerar det i mitten. Du bestämmer själv hur tydligt du vill att de ska synas. Men jag brukar sudda ut ganska mycket för att det ska se hur naturligt ut som helst.

Alltså såhär! (tagit bilden ifrån google kunde inte måla fint haha)

<--Lite naturligare look. <--Tydligare linjer och inte lika naturligt.


Hoppas att det går bra för er som testar detta :)

Pussi puss puss!


Imorgon, im free.

Shoohej!

Idag har jag varit i skolan och haft mys. Vi pysslade och kollade på film o åt en massa godis hihi :*. Kom nyss hem ifrån skolan och är jääääääätte trött, vill egentiligen gå och lägga mig men får inte. Annars kommer jag bara vända på dygnet. Lite senare på dagen idag ska jag åka till min moster och hitta en klänning och ett par skor. För att imorgon är det lov! <3 fy, vad härligt att känna den avslappnande känslan!

Jag kommer att lägga in lite olika inlägg så vi får se vad saker och ting handlar om. Har inget planerat. Men har en annan blogg tillsammans med Cecilia och Nicole som heter www.nncshowen.blogg.se . Vi är inte jätte aktiva på den bloggen men det kan komma upp några inlägg då och då.




Puss Puss

Naddi <3


Få ljusare ögonbryn utan att bleka dom?

Du kanske inte har en hårfärg som passar just till dina ögonbryn, det finns ju olika sätt att dölja sin färg eller något annat t.ex. bleka,sminka,raka osv. Men att bleka sina ögonbryn kan vara farligt och får utväxt rätt fort. Jag har en gång blekt mina ögonbryn och enligt mig gjorde det ont och jag blev torr och fick exem runt mina ögonbryn. Det finns att köpa ögonbryns concealer i via nätet. Men om man inte orkar vänta så kan man andvända sin egna concealer eller sin egna foundation. Men tänk på den färgen du andvänder kommer du att få på ögonbrynen. Jag själv andvänder just nu en brun foundation och borstar på det med en mascara borste och har det så länge. Men som småningom så ska jag beställa ögonbryns conealer ifrån pinkyparadise och de kostar 17.99 USD.



Puss Puss! :D

Naddi <3


Ny blogg!

Hej!

Som ni ser så har jag skaffat en ny blogg. Har ingen vacker design precis på bloggen. Eftersom att jag är kass på att designa en blogg och har ingen aning hur man gör.. Men i senare tid kanske bloggen blir snyggare vi får se.

Puss puss!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0