Trött och så vidare.

Tja!

Har vart i skolan idag um, jaa det är nog det enda! är så sjukt trött osv. börjar att somna hela tiden efter skolan varje gång jag kommer hem. Just nu skriver jag på min mac book pro som jag fick av skolan THIHI! fedt awesome 8D hade på mig en stickad tröja idag och ett par knä strumpor. Problemet var då att tröjan var ju lika kort som mina kortbyxor jag hade under så folk trodde att jag gick i bara trosor i en sådan kort tröja .... fyfarao vad alla äckel gubbar glodde... men men .. Har vart också på UMO satte in en p-stav i armen fy farao vad rädd, men det är värt för liksom 3 år i några sekunders smärta! så tips: gör det! det är smart val om inte du vill ha en basketboll i magen. Men orkar inte skriva mer.



Puss!

1 dagen i gymnasiet!

Shoohejsan!

Jag har verkligen inte skrivit på flera dagar men har inte orkar och typ appen har cpat sig ännu mer.... Men så kan det gå!
Somsagt, idag började jag i gymnasiet jag har nämligen kommit in på plusgymnasiet. Först kom jag in på stylist och sedan fick jag en chans på musiken så nu kom jag in på musiken istället! Jag kan säga såhär det gick ganska bra~ har inte skaffat några vänner ännu men får la lära känna dom i första veckan. Det var faktiskt inte så längesen jag kom ifrån stockholm! då jag bodde hos pojkvännen. Åkte med Belen och Danessa, hängde också på ung08 som då var när vi va där. Det har vart underbart uppe i Stockholm och vill åka dit igen :( men måste jobba skiten ur mig för att få pengar. Sen så ligger andra saker först på listan tillexempel:Confusion biljett, Sister joy cosplay,Stormtrooper mask, Peruk och en massa massa annat. Måste desutom färga mitt hår ännu en gång mörkrött! Så det är mycket att göra. Men nu får det bli frågestund tycker jag så att jag kan svara på dem när jag väl loggar in!



PUSS OCH KRAM!
Naddidi <33

RSS 2.0