Gilla <3

Help me to like plz?(A)


http://topmodelsverige.tv3.se/users/bdfed8bdf899a72a811dad72d821fd61




Kraaaaam

Naddidi

The make up of today!

Hellow!

Har bara varit i skolan och pluggat -.- och nu e man hemma och latar sig. Egentiligen så borde jag plugga just nu eller ringa olika gymnasium osv eftersom att vårat val måste in övermorgon och jag är typ jätte nervös och stressad :( Sedan så har vi två prov denna veckan och nästa vecka nationella prov! :O usch,vad jag är less på skolan :(.....


Iaf, hade på mig mina nya lösfransar idag what do u guys think :3??

   <- och detta hade jag på mig idag! :D


Kramis kramis

Naddidi~<3

Hahah våran fina lilla pulk åkning :D

Jadu..... *no comments* XD


Helgen~

Hello everybody!

Hoppas att ni har haft det bra i helgen. Jag har iallafall haft det. I alla dessa tre dagar har jag passat min kusin Kevin med Cecilia och Nicole. Så i lördags så åkte vi pulka :D superkul!. Men lite pinsamt haha för att NNC hade termobyxor på sig, ingen vacker syn :$. Idag har vi varit med och kollat på dans träningen där vi träffa en massa vi kände :D. Samt Miwwmiww och Fanny~ väldigt rolig vare! längtar tills kigurumi träffen är och nästa lördag då vi ska fira Cicci <3.

Ps.Har fått mina lösfransar så nu kan jag inte sluta titta på dom <3 och vet ni vad det betyder? :3 hoho jag kan göra mer smink tutorials! :D

    
 Hot chocolate <3


Kramis
Naddi <3

Vardaglig enkel frisyr haha

Hehe, inget speciellt med håret men det är så jag ser ut när jag inte orkar att fixa mig så mycket :O !


Vardaglig smink tutorial

Innan du kollar på videon. * Ja, jag är inte så vacker utan spackel. *Varför jag inte sätter foundation på hela ansiktet är för att jag har exem och tål inte att ha det över hela ansiktet. *Och ja, jag har halva ögonbryn... pågrund av en liten olycka.... *Svullet ansikte och stressad. *Men försökte att göra mitt bästa! Här är mitt vardagliga smink tutorial! Ja som sagt nu testade jag med videofy så hoppas att det funkar nu..


Idag då~

Shoohoo här kommer lite bilder ifrån idag :D
Hänt idag: Inte mycket alls, Skola och vänner o maaaaat <3

<-- Börjat med en ny daglig smink. Det ser nästan samma ut som jag brukar ha fast lite annorlunda till skillnad av den gamla.

 Dessa fina orkidéer fick jag av mami till mitt rum :D
 Today outfit ''not so speciall but yeah..''
<- fick denna av min moster från Dubai :D <3
 Lovely friends<3

Och detta var min dag hahaha.
Puss !
Nadddi <3


Wohoo~


Guess what?! :D my lahses are heeere :D hohoho överlycklig :D


det var det jag ville säga ! pussans!


Nadja <33

Bilder ifrån de senaste :D

<--Våran NNC soffa :D Våran fina målning by:NNC and Mattias ;D
Cicci tappa allt smink glitter så att de var bara halva kvar :( poor Po..
We rock ;D sleep over hos cicci! Our breakfast! :D

Kramiiis

Naddidi<3

Idag~

Hello!

Somsagt då har jag hittat min kamera laddare ''Check!''. Nu sitter man här sliten och trött o äter torkade jordgubbar efter all rensande i huset. Var hos mormor för ett tag sen och drack varm choklad med grädde o marshmellows mums! Sitter o funderar och planerar inför en fotografering som jag ska ha om några dagar i think. Men det beror på vädret! jag hoppas att snön är kvar då och att det blir soligt på något sätt. Längtar tills nästa vecka torsdag för då fyller min lilla älskling Cecilia år! <33 Då hon blir 16 år :) det blir en massa planeringar inför det med. Men men så är livet och det gillar jag <3
<- köpte denna najsiga magtröjjan igår :3 I LOVE REA <3



Kössens!

Naddidi~

Guess what?!?!?! 8'D

SHOOO!

Gissa vad?! Jag hitta min kamera laddare och det betyder att jag kan göra videosar o ta mer o bättre bilder!! :))) Men just nu så rensar jag grejjor TT^TT så hinner inte göra någon smink tutorial och jag har tappat bort min ögonbryns penna D: så Cicci är på väg att köpa en åt mig :3 

Kram Naddi <33

Svar på frågestunden.

Hej allihopa här kommer svaren på alla frågor ni har ställt! orkade inte vänta in på flera frågor X)) (vissa frågor var väldigt svåra att svara på  :O)


Hur många läsare får du per dag?
Jag får ca 89 läsare per dag, kanske inte så många läsare men det är en början! :)

Hur gammal är du?
Jag är 15 men blir 16 i april.

När fyller du år?
Jag fyller år den 6 april.

Är du kär i någon?Har du någon kille? Älskar din blogg ;)
Jadu, jag vet inte en själv om jag är kär eller inte. Men jag är singel.
Vad kul o höra! :)

Vad gillar du för typ av musik? C:
Jag gillar all slags musik förutom country!

Vad älskar du mest att göra?
Hm.. det var en svår fråga, kanske shoppa när man har pengar o vara med vänner? kan inte bestämma mig det finns en massa jag älskar att göra! :)

Vad är det pinsammaste du har gjort?Vilka bloggar läser du?<3
Det pinsammaste jag har gjort...Jag har gjort en massa men om jag måste välja en så är det nog när jag var i en buss och skulle slå till en kompis på huvudet. Men det visa sig sedan att det var fel person och alla gap skratta åt mig :(

Jag läser faktiskt inte så mycket andras bloggar men brukar kika på kissies och fokis bloggar.

Vad för mascara använder du?
Jag använder marykays och loreáls 4D mascara just nu.

Skulle du inte kunna lägga look of today inlägg på morgonen? :D
Jo, det skulle jag kunna göra! men har inte kamera och lite svårt att visa allt i webcamen. Men om jag hinner på morgonen eller på dagen att lägga ut en bild så kan jag göra det!
Här är en bild på mig idag xD om du menar klädesplagg osv.
 <- småfula bilder X) ''Heh'' har en donut tröja på mig dock! haha.


Hur skulle du reagera om jorden gick under på din födelsedag?!?
Jag skulle ha blivit väldigt besviken och ledsen. Sedan skulle jag ha dött haha skulle kanske inte ha hunnit reagera innan.

Vilken är din favorit sak?
Svår fråga, min dator eller mobil kanske? XD

Vad är din favorit mat?
Mammas mat <3 älskar all olika slags mat men ingen kan slå mammas!

Är du aktiv på facebook?
Ja det är jag. Är väldigt beroende.

Om du fick ändra en sak om dej själv vad hade du ändrat på?
Jag tror jag skulle vilja ändra på min hud. Har en väldigt känslig hud som jag verkligen hatar och kommer aldrig att få bort exemet eftersom att jag är född med det.

Vart köper du dina cirkel linser?
Kawaii shop i Göteborg! Men nu i det senaste har jag fått linser ifrån vissa som de har köpt i Thailand.

Vad vill du ha mest i världen? :D
woaaah... Har ingen blekaste aning! kanske frid på jorden? XD haha nej men jag vet inte faktiskt väldigt svårt att svara på, det är mycket man vill ha! :P

Ni kan fortsätta att ställa frågor osv. Men det kommer att finnas tillfällen där det är frågestund och jag publicerar ut de sedan! hoppas att ni har en bra dag och GOTT NYTT KINES ÅR!!! -v-!!!<333


Puss puss!

Naddidi<3


Oh no!!

Shoheeej!


Det snöar en massa i  Göteborg helt plötsligt. Sitter här med NNC och håller på att bleka slingor i mitt hår och hoppas på att det ska bli fint. Sedan kanske vi går ut och åker pulka :). Jag kommer att svara på frågestunden senare. Väntar in på fler frågor!



Goodbye :D

Naddidi~

Frågestund!

Hej hej!

Nu är det dags för frågestund. Det var en läsare som frågade mig varför jag inte kunde ha en frågsestund och tyckte att det var en bra ide! Så varför inte? :) Nu får ni bara fråga på så svarar jag på allt jag kan :).

Obs.Svarar inte på för privata frågor.

FRÅGA PÅ! :D




Kram naddidi<3


Gå och lägga sig sent=hälsosamt?

Hello!

Nu är jag hos Cicci och ska sova hos henne typ hela veckan, klockan är nu 01.20 och vi börjar kl:08.10.. snark... Idag så har jag och Cicci dansat Zumba 40-minuters pass. Vill också gratta min vän Robin! han fyller 17 år idag :D så aa, när det börjar bli morgon så ska vi fira honom. Just nu ligger jag här med mina ny ''polerade'' naglar och ny borstade tänder som man har suttit och borstat i en halvtimma. Mh, lena tänder haha.

Men nu ska jag nog gå och lägga mig.




Puss och kram skummbanan!

Naddidi!

Krönika=bajs!

Haj!

Sitter i skolan. Jätte trött och nu har vi en uppgift att skriva en egen krönika... Men har ingen aning vad jag ska skriva om... that sucks... senare idag ska jag till Cicci och sova hos henne i en vecka :D det ska bli kul. Så på kvällen ska NNC dansa ZUMBA! :D och imorgon ska jag kanske slingra mitt hår :3 wiiie ~ Baii

Naddi<3

Lite sexigare eller gulligare form?

Hejsan!

Idag tänkte jag skriva en snabb inlägg om två olika sätt hur man sätter på rouge. Det finns säkert en massa sätt men det här är nog de vanligaste och de är på de sättet jag gör iallafall.

Nu har jag lagt ut en bild på mig, kanske inte världens bästa men nu tog jag den. Som vanligt har jag då kladdat på paint för att ni ska se hur man kan applicera på de två olika sätten och jag hoppas att ni förstår min ritning eller kladd haha. Det ''rosa'' är mer åt det gulliga hållet och vad jag tycker så ger det en rundare form på ansiktet. När man sätter på rouge på den ''rosa'' sättet så kan man typ le och så sätter man det på kinderna, om vi pratar nu om färger så tycker jag enligt mig, att man ska ta den röda eller de rosa nyanserna. Den ''bruna'' sättet som man sätter på rouge brukar jag jämnt göra oavsett när jag har gulligt smink eller vanlig vardags smink. Eftersom att jag gillar det avlånga skulpturen eller vad man kallar så brukar jag göra på det sättet xD och då föreslår jag bruna färger som är mörkare än din egna hudfärg.När man sätter på det ''bruna/beiga'' sättet så kan man typ säga att man gör en pussmun och suger in kinderna xD. Om man har en lite mörkare nyans på huden och det inte finns mörkare ''bruna'' nyans färger så kan man använda rött oxå!Vad jag använder brun/röd aktig rouge :).

Nu skrev jag detta när jag var trött men jag hoppas inte att jag har skrivit så kompilcerat eller så att ni inte förstår någonting alls.
Stavfel kan finnas!

Hoppas att detta hjälper!


Kramis kramis

Naddidi<3


En gammal hår tutorial XD!



Ifrån förra eller förr förra året haha kommer inte ihåg D:


Kram naddi !

Hur jag sminkar mig vardagligen.

En väldigt ful bild som jag måla på paint men om man inte kan filma får man måla en bild!


Du kan använda vilka färger som helst men tänk på att ha en grund färg och en ljusare och en som är mörkare så blir allt bra. Jag använder de bruna naturliga nyanserna.

<-där det är målat med den dära ''sprej saken'' där ska du sudda med din make up borste så att det smälter in på något sätt. Nu blev detta en väldigt kort inlägg men hoppas att ni fattar. När jag väl får tag i någon kamera ska jag filma hur jag gör men just nu så funkar de inte så bra haha.
 och så här ser det ut! en ganska oskarp bild men det får duga! :)

Kram
Naddi

Idag~

Halloj kära små cupcakes! :3

Jag har nu varit idag med Cecilia och Miww miww (Maria) och vi har beställt lösfransar ifrån pinkyparadise. Det ska bli så spännande att få dom eftersom att det är första gången jag beställer ifrån denna sidan. Jag har fortfarande inte hittat min kamera laddare och min web cam är seg att filma med så är lite ledsen för det :(. Vill göra tutorials osv fast lite svårt om man inte kan filma. Ifrån pinkyparadise skulle jag köpa två ögonbryns concealer men de fanns inga kvar :( så ska köpa det ifrån ebay. Men måste pruta lite först haha. Snart blir det bio med min kära moster och vi ska kolla på filmen Drive. Jag hoppas att den är bra och värd att se.

Hoppas att ni har haft en fantastisk helg!

Kommentera gärna om vad jag ska skriva om osv. Så ska jag göra mitt bästa.


 

<--- Dessa två färger ska jag köpa!
<--- <--Dessa underfransar har jag beställt ^.^
och
 dessa med! :D spännande :3



Kram kram Naddi <3


Beklagar.

Hej kära läsare!

Förlåt att jag har inte uppdaterat på länge. Har haft så mycket att göra och när jag är väl fri så orkar jag inte skriva så mycket. Jag ska försöka bli bättre på det! Nu är det ett nytt år 2012 och det verkar vara en massa nyårs löften på gång. Har haft det bra på jul lovet och jag hoppas att ni har haft det bra :). I nyår så var jag och Cecilia o Sussane på nyårs fest, det var jätte kul. Vi dansade som galningar och hahaha var allmänt crazy. Jag har oxå varit i Stockholm och har fått en massa fina presenter av min kära moster :D. Imorgon så ska jag träffa Cecilia och Miww miww (Maria) och vi ska beställa saker ifrån pinky paradise. Spännande. Det är nämligen första gången jag beställer där ifrån så det ska bli kul och så ska jag testa nytt smink och nya lönsfransar.


Min outfit i nyår!


Men hoppas att ni har det så bra!

P.S Har börjat att dansa Zumba så vi får se om det blir resultat! behöver en fastare kropp! ;D


Kramisar
Naddidi~

RSS 2.0