Kyary's lösfransar ~

Så här såg facet idag ut då ;))!


Frågestund nuva!?

Gott folk!

Nu blire dags ännu en gång med frågestund! Har haft så mycket problem med min dator så ni vet de..

Jag svarar så gott jag kan! Och för privata grejjor kommer jag inte svara på :)


Puss puss

Naddidi~<3


Dagens outfit för idag!

Jahapp så här såg jag ut idag då!

*vit tröja - Gina tricot
*svarta jeans byxor- Thailand
*pärl örhängen-ur & penn
*zebra väska- Thailand
*svarta klack skor- ingen aning
*svart skin jacka- H&M
*hjärt halsband- ur& penn


Kraam

naddidi<3


Få lite fylligare läppar! På Naddis sätt!

Tjenare flicks and boysar!

Har ni undrat på hur ni ska få fylliga läppar på olika sätt och vis? 
 
Japp! här har ni lite tips på hur ni kan göra!

Ni kan använda läpp penna, lip pumper, läppglans och ögonskugga ;) ''ni ba whatta?!?!''.
Jag kan ju ge er lite små förklaringar hur ni kan använda dessa föremål. Desutom så måste man inte ha allt på en gång det väljer man själv!

OBS. Naddidis sätt att förklara! (inget proffetionellt!!)

Läpp penna:
Är en liknande slags kajal penna fast för läpparna. Där de finns en massa olika nyanser och färger. Pennan markerar man runt om läpparna. Sedan kan man också om man vill! fylla de på läpparna. Denna effekt gör så att läpparna ser större ut. Ni kan välja själva om hur mycket utanför ni vill markera men för de som inte vill att de ska synas för mycket markera precis vid kanten. Det gör inget om de kommer lite utanför eftersom att det är då läpparna får effekt.

Lip pumper:
Är en slags liknande läppglans. Som ger en effekt så att läpparna svullnar ''de låter lite hemskt, fast det är de inte! i promise!'' De kan kännas lite sticksigt och lite knottrande och de är då den ger effekten. De finns att köpa detta typ i Åhlens eller andra butiker till och med i en matbutik! Fast kan säga såhär att på vissa funkar de inte lika bra som de gör på andra. Har ingen aning varför....

Läppglans:
Ger en glansig och en fräsch effekt. Se till att köpa bra märken för vissa läppglanser klibbar sig för mycket eller så blir det en massa klumpar och skit :(... Men jag tror att alla vet vad läppglans är så de behöver jag inte förklara så mycket om.

OKEJ! Naddis tips med ögonskugga!

OM ni inte har någon ljusare nyans av läppstift så kan ni använda ögonskugga! Detta kan olika effekter. Men föreslår att de som har riktigt känsliga läppar använder inte ögonskugga. Man kan använda på det naturliga sättet eller det onaturliga. Som sagt, de naturliga sättet kan man använda ljusare färger än vad man har på sin läppstift orginala färg. Där man då aplickacera eller hur man stavar, en liknande cirkel på underläppen. Men kom ihåg att inte sätta på för mycket! om du vill ha de naturligt! annars på de onaturliga sättet så kan man ta en helt annan färg på ögonskuggan än vad den orginala läppstift färgen har, som ger en riktigt cool effekt.

Här har ni bilder som jag har tagit ifrån google! och markerat hur jag menar.



hoppas att de funkar på er!

Pussar o kramar

Naddidi :D

Påskolovet är snart över! D;

Hejsan svejsan! Igår var jag på bio med Daniel. Vi kollade på filmen battleship. Det var en ganska bra film tycker jag! För de som gillar transformers filmerna osv borde se den. Så nyss var jag hos Mattias med Fredrik,Cecilia och Nicole. Super kul! Men nu sitter jag i bilen påväg hem. Kan ni tänka er! Påsklovet är över om två dagar! :( inte kul alls D; men denna söndag blir det spännande! Få blir de fotografering, som han random fotografen ska fota mig. Är riktigt peppad!!

Kramiiis!
Nadja<3


En kvar dag och dags att byta siffra!

Tjenare!

Idag har jag varit ute i stan med mina nära o kära Cecilia,Nicole och Susanne! :D
Fick lite pengar så jag har köpt två nya underkläder och typ ett under eller vanligt plagg, idag. Är lite peppad fast ändå inte peppad för imorgon eftersom att jag fyller år. Jag hoppas verkligen att jag kommer få en lyckad dag..Fast de känns knappt så. Annars är jag den som fixar allt för att försöka få en perfekt fördelsedag vilket jag inte har orkat eller hunnit i år. Planerna för imorgon blir typ: Käka med familjen,Sola med tjejorna och sedan biokväll med Daniel.

Aja, ni får ha en fantastisk påsklov allihopa!




 Trosorna är ifrån New yorker och toppen är ifrån Monki! :)
 En bild ifrån idag :3 De gick inte att rotera bild skiiiten :@!!!!


Puss och kram!


Naddidi<3

The look of yesterday!

Hejsan hoppsan!!
Ligger hemma och är sjuk, så här får ni en bild på hur jag såg ut igår :). Kanske inte helkropps bild men ganska enkla kläder.

*mössa - gina tricot
*dinosaur kofta-schock
*vitt linne- Ullared<3
*svarta leggins- ullared
*diamant halsband-kommer inte ihåg :((


Puss puss
naddidi<3


RSS 2.0