Um..

Jadu.. jag snackar om mina nya linser osv.


Sluta o blogga?

Funderar på att sluta o blogga, känns inte riktigt att folk är så intresserade av min blogg såatteh aa...

Vad tycker ni?

Rigga ner

Efter konserten!


Yes yes!

Jadu här sitter man och pluggar och grejer.


Idag/ imorgon?! vad räknas det som nu :o??


 
TJA!
 
Då blir det kanske fotografering med kära Cecilia! Som vanligt fotar och och jag står som modell! jag typ vet inte, älskar kameran? :o Min inspiration som jag kommer antagligen ha som ''tema'' kommer nog att vara lite scarf 'n' sweet. Problemet nudå är la att jag behöver att köpa lite grejer innan dess! Men imorgon är det söndag och vissa affärer är inte alls öppna D;.... Så jag får lite panik faktiskt. Om inte det blir fotografering så var jag väldigt sugen på att sola i solarium och testa den nya maskinen som har kommit dit. Det var fett lyx! med kudde och allt! till och med spegel ovanför en så att man kan kolla hur man ser ut typ. Det dumma är med att sola ofta gör så att man ser mycket mycket äldre ut än vad man gör för sin ålder och det tror jag inte är en höjdare.. :o så TIPS! sola inte för mycket! annars blir ni gamla i förtid på utsidan! om ni verkligen inte klarar av att vara blek ,använd istället brun utan sol c: (Y) Aja, ni bestämmer helt enkelt själva. Snart är höstlovet och det ska bli super härligt att få ledigt en vecka! Vill egentligen åka någonstans och ha kul, men tyvärr så går det inte. Så det blir nog att få stanna här i Götet och börja träna i en hel gratis vecka! Fick nämligen ett sådant erbjudande ifrån någon som dela ut flyers! Vet att man kan testa en vecka i Sportlife och det är nog värt att testa. Men, men nu vet jag inte så mycket mer vad jag ska skriva men ni får ha det awesome sötnosar så får ni la sova gött ;o.
 
  
//
PUSS PUSS 
Naddidi.

Ute med hundarna!

Mörkt och kallt ute :c


Ble!

Uttråkad som sagt..


Sugar skull face.

Första gången jag testade mig att sminka mig sådära! So be nice :$


Färgar håret!

Denna var för två dagar sen och hade inte hunnit att lägga ut den! :0


Färgar håret!

Denna var för två dagar sen och hade inte hunnit att lägga ut den! :0


Lite tips osv.

Yeah I was bored...


Tråkk på idrotten :(


V-inlägg!

Asså hatar denna appen!! Vet inte hur man roterar skiten:(.....


Wazza!?

Vart och köpt skor med mamma, vi båda är sjuka och har feber och allt :(.. Så på resan snuvades det för fullt! Fick en väldig bra pris för dessa! Kostade tillsammans för 350kr as billigt!<3 köpte dessa skor i Freeport scorett (ni som bor i Göteborg borde nog veta vad det är) är super glad! För denna helgen kommer min kära pojkvän! Massa mys kommer det att bli och det ska bli lite spännande eftersom att han ska träffa min pappa :o! Läskigt... Men ni får ha det super bra !



// puss Naddidi!<3


Shohoo!

Tja!

Tog nyss en promenad med vovvarna! som ni vissa kanske inte vet så har jag fyra hundar. Plus två till som ska bo här ett tag. Alltså sex hundar får man rasta -.-! De två hundarna som ska bo här hos mig ett tag heter Travis och Dolce, två små söta franskbulldog hanar. Super söta! dom sover och ser ut som små grisar haha. Idag har jag vart hemma och bara vilat ut mig, har haft grymt mycket huvudvärk osv. Har dessutom städat mitt rum! :D äntligen klar *0* Det är inte höjdare precis för mig att städa. Kan tänka mig att jag inte är en sådan bra hemma fru senare asså haha.


//Puss Naddidi <3

Första v-inlägg

Be nice! Min första video inlägg, där jag snackar haha!


RSS 2.0